ثبت سفارش در 1 دقیقه
دریافت سفارش از تمام نقاط کشور
بیشتر افراد برای سنگکاری سطح ساختمان از موادی مانند سیمان، ملات و بتونه استفاده میکنند این مواد با گذشت زمان فرسایش پیدا میکنند و باعث به وجود آمدن فاصله بین سنگ یا موزاییک میشوند؛ اما با گذشت زمان در اثر تماس با آب احتمال دارد که بخشی از آنها از بین برود لازم است که درزها پوشش داده شوند در این شرایط باید با استفاده از بتونه و کفسابی این مشکلات را از بین ببرید. برای پوشش دادن حفرهها و درزها باید بین سنگها را از مواد مختلف مانند رزین استفاده کنید که مزیتهای زیادی دارد. بتونه سابزنی یکی از روشهای پرکاربرد کفسابی مستر ساب است که اجرای بتونه ساب در کفسابی مراحل مختلفی دارد.
تفاوت بتونه ساب و رزین ساب
مواد تشکیلشده رزین و بتونه کاملا با یکدیگر متفاوت هستند. رزین به مواد پلیمری و پلاستیکی گفته میشود. بتونه از مواد سیمانی است. به همین علت بتونه ساب قیمت مناسبتری نسبت به رزین دارد. برای ساخت بتونه از پودر سنگ، سیمان و چسب استفاده میشود که شباهت بسیاری به ساختار سنگ دارد.
در صورتی که کفساب مهارت لازم در ساخت بتونه را داشته باشد میتواند با استفاده از ترکیب رنگی مناسب و سیمان با کیفیت بتونهای تولید کند که به طور کامل شبیه به سنگ مصرف است. بعد از کفسابی کردن هیچ نوع درز و فاصلهای بین سنگها مشاهده نخواهید کرد.
قابل توجه است که بتونه کاملا متفاوت از رزین است. بتونه قابلیت عایق بودن در برابر آب را ندارد به همین دلیل هم قیمت ارزانتری دارد. بتونه ساب بیشتر برای مکانهایی که امکان نفوذ آب در آنها وجود ندارد مورد استفاده قرار میگیرد.
چگونگی اجرای بتونه ساب در کفسابی مستر ساب
در صورتی که قصد دارید بتونه ساب را به بهترین شکل ممکن انجام دهید بهتر است از کارشناسان شرکت مستر ساب مشاوره بگیرید تا شما را راهنمایی کنند. برای این منظور از بهترین دستگاه های کفسابی استفاده میکنیم.
اجرای بتونه ساب در کفسابی مراحل مختلفی دارد که عبارت است از:
شستشوی و تمیز کردن کف ساختمان
پر کردن کامل درزها با استفاده از بتونه ساب
در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.
1. شستشوی و تمیز کردن کف ساختمان
نخستین مرحله این است که تمامی بخشهای کف ساختمان را با استفاده از آب و مواد شوینده همچنین دستگاههای مورد نیاز کاملا شستشو دهید تا سطح تمیز شود به نحوی که هیچ نوع مصالح ساختمانی مثل سیمان و غیره روی سطح وجود نداشته باشد. همچنین درز بین سنگها را نیز خوب است کاملا خالی کنید و سیمانهای باقیمانده را بردارید.
2. پر کردن کامل درزها با استفاده از بتونه ساب
در فرایند بتونه ساب باید تمامی درزها، حفرهها، ترکها و ناهمواریهایی که در کف ساختمان توسط بتونه ساخته شده است را پر کنید. توجه داشته باشید که بتونه را کاملا داخل حفرهها نفوذ پیدا کند به شکلی که به راحتی آنها از یکدیگر جدا نشوند.
فرایند کفسابی
بعد از تمام شدن فرایند کفسابی باید اجازه دهید تا بتونه کاملا خشک شود تقریباً یک روز یا دو روز زمان لازم است. کفسابی کف توسط دستگاههای کفسابی و لقمههای مخصوص سابزنی انجام میشود.
این فرایند را بهتر است با سرعت و فشار کمتری انجام دهید تا لقمهها موجب کنده شدن بتونهها نشوند. در ضمن نیز با استفاده از کفسابی ایتالیایی شما میتوانید تمامی درزها را مانند سنگ آیینهای و درخشان کنید.